Loading...

  • Koopmansplein 16, Assen centrum, 9401 EL, Assen, Drenthe, Nederland

  • Monday:12:00-18:00Tuesday:09:30-18:00
   Wednesday:09:30-18:00Thursday:09:30-18:00
   Friday:09:30-21:00Saturday:09:30-17:00
   Sunday:ClosedHolidays:Closed
  • Monday:09:00-18:00Tuesday:09:00-18:00
   Wednesday:09:00-18:00Thursday:09:00-18:00
   Friday:09:00-21:00Saturday:09:00-17:00
   Sunday:ClosedHolidays:Closed
  • Monday:13:00-20:00Tuesday:18:00-20:00
   Wednesday:18:00-20:00Thursday:18:00-20:00
   Friday:18:00-20:00Saturday:
   Sunday:Holidays:

  • Minimum order value on pickup: € 0.00
   Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
   Assen€ 0.00€ 0.00€ 15.00Nederland€ 6.95€ 15.00
   • Cow cheese §


    • Beemster Biologisch jong belegen §

     Proef de smaak van de biologische jong belegen kaas van Beemster. Deze kaas is op ambachtelijke wijze bereid met biologische ingrediënten. Puur natuur!

     € 1.59 / 100 g

     gram
    • Beemster Exclusief Belegen §

     Beemster Exclusief Belegen is ambachtelijk bereid. Kaas met een volle smaak. Je proeft dat deze kaas 'midden in het leven' staat.

     € 1.32 / 100 g

     gram
    • Beemster Exclusief Classique §

     Beemster Exclusief Classique is ambachtelijk bereid. 18 maanden gerijpt met kennis van het vak, dat proef je. Door zijn leeftijd en ambachtelijke rijping is deze kaas bekroond met kristallen in het zuivel. Uitgesproken pittig en nog helemaal vitaal!

     € 1.59 / 100 g

     gram
    • Beemster Exclusief Extra Belegen §

     Beemster Exclusief Extra Belegen is ambachtelijk bereid. Door de zorgvuldige rijping een kaas met karakter. Pittig en nog steeds lekker smeuïg.

     € 1.40 / 100 g

     gram
    • Beemster Exclusief Jong §

     Beemster Exclusief Jong is fris, romig en ambachtelijk bereid. De kaas is zo zacht en rond dat hij smelt op je tong.

     € 1.23 / 100 g

     gram
    • Beemster Exclusief Jong Belegen §

     Beemster Exclusief Jong Belegen is ambachtelijk bereid. Licht gerijpte kaas met een zachte volle smaak.

     € 1.25 / 100 g

     gram
    • Beemster Oud §

     Beemster Oud wordt al meer dan 100 jaar op traditionele wijze en deels handmatig bereid. Gemaakt van 100% weidemelk. Echt, dat proef je.

     € 1.49 / 100 g

     gram
    • Boerenkaas bieslook-selderij §

     Een boerenkaas met knoflook, selderij en bieslook. Deze kaas is licht pikant van smaak.

     € 1.30 / 100 g

     gram
    • Boeren Brandnetelkaas §

     Boerenkaas met brandnetel. Deze gethermiseerde rauwmelkse kruidenkaas heeft een leeftijd van 12 weken.

     € 1.30 / 100 g

     gram
    • Boeren Fenegriek §

     Een heerlijke boeren kruidenkaas met fenegriek.

     € 1.30 / 100 g

     gram
    • Boeren knoepert §

     Een belachelijk lekkere kaas!

     € 1.59 / 100 g

     gram
    • Friesche nagelkaas jong §

     Een echte kaasspecialiteit uit Friesland, voor de liefhebbers! Gemaakt met toevoeging van komijn en kruidnagel, een kruidige kaas met een heerlijke smaak.

     € 1.23 / 100 g

     gram
    • Friesche nagelkaas extra belegen §

     Een echte kaasspecialiteit uit Friesland, voor de liefhebbers! Gemaakt met toevoeging van komijn en kruidnagel, een kruidige kaas met een heerlijke smaak.

     € 1.61 / 100 g

     gram
    • Friesche nagelkaas oud (brokkel) §

     Friese nagelkaas is een kaassoort die wordt gemaakt van magere melk, met toevoeging van komijn en kruidnagel. Deze kaas heeft een beschermde oorsprongsbenaming als: Kanterkaas, kanternagelkaas en kanterkomijnekaas. De kaas is stevig, platrond en heeft scherpe hoeken aan de zijkant. De vorm wordt daarom kanterkaas genoemd.

     € 1.75 / 100 g

     gram
    • Komijnekaas Jong §

     Deze jonge komijnekaas biedt een heerlijk subtiele smaak. Een lekkere kaas van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met komijn en is romig van karakter en mild van smaak. Een kaas met minder vet en minder zout.

     € 1.36 / 100 g

     gram
    • Komijnekaas extra belegen §

     De komijnzaadjes zorgen voor een licht nootachtig accent in deze Hollandse kaas. Na zo'n 4 maanden ambachtelijke rijping is deze kaas goed op smaak. Een kaas met minder vet en minder zout.

     € 1.46 / 100 g

     gram
    • Parmesan Reggiano §

     Parmezaanse kaas , Italiaans: Parmigiano Reggiano, is een harde soort kaas van koemelk die uit Italië komt, uit de omgeving van Parma.

     De kaas die in de regio geproduceerd wordt had al in 1200-1300 de vorm die zij nu nog steeds heeft. In de Decamerone is al een verwijzing naar de kaas te vinden. De zuivelverwerking in die streek moet al een veel langere geschiedenis hebben, wil er dan al zo’n kaas ontstaan zijn. De kaas wordt nog steeds gemaakt volgens het oude recept, met alleen de melk uit de streek, stremsel, vuur en de kunst van het kaasmaken. Andere toevoegingen aan de kaas zijn absoluut niet toegestaan.

     Om deze kaas te maken, heeft men voor 1 kg parmezaan ongeveer 16 liter koemelk nodig, 600 liter voor één kaas. De kaas wordt met behulp van kalfsleb gestremd. Na het stremmen wordt het vocht uit het stremsel gehaald. Dit gebeurt door eerst de wei zoveel mogelijk af te gieten en vervolgens de wrongel tot zo’n 55 °C te verhitten en de wrongel zo’n 8-10 uur op een temperatuur van 50 °C te houden. De kazen worden vervolgens zo’n 20 dagen in verzadigd pekelwater gelegd. Daarna kent de kaas een lange rijpingstijd, minimaal 12 maanden, optimaal 20-24 maanden. Dit is veel, vergeleken bij bijvoorbeeld Hollandse kaas, die in een paar maanden rijpt. Gedurende deze tijd moeten de kazen wel voortdurend geborsteld en gekeerd worden om de kwaliteit te garanderen. Het resultaat, de Parmezaanse kaas, is hard en breekt gemakkelijk.

     De Parmezaan is goed te onderscheiden van vergelijkbare kazen, alleen de kaas uit het gebied van de provincies Modena, Parma en Reggio Emilia (plus delen van Bologna en Mantua) mag de naam Parmezaan dragen. De echte Parmezaan is te herkennen aan het zegel dat over de hele zijkant van de kaas gedrukt is, en waarop “Parmigiano Reggiano” te lezen is. De productie van de kaas wordt beheerd door het “Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano”.
     Er zijn in de regio 512 kleine kaasmakerijen die de kaas produceren, samen leveren zij per jaar 2,9 miljoen kazen af. 5480 boeren leveren de melk van 270.000 koeien, wat dus neerkomt op 10-11 kazen per koe per jaar. Op de website van het Consorzio kun je nakijken van welke kaasmaker de Parmezaanse kaas die je gekocht hebt afkomstig is, wanneer je het caseïnemerk van de betreffende kaas hebt (dat in de bovenkant van iedere kaas zit). Daarop staat het nummer van de producent, het jaar van productie en een code voor de kaas zelf.
     Tijdens en na de rijping wordt de kaas gekeurd. Alleen goedgekeurde kazen mogen het “Parmigiano Reggiano” merk voeren. Er zijn drie categorieën kazen. Standaard is het wanneer het “Parmigiano Reggiano”-merk toegekend is. Een additionele test na 18 maanden kan de kaas in de “Extra” of “Export” categorie brengen. Wordt een kaas afgekeurd, maar heeft zij beperkte afwijkingen die het grootste deel van de kaas niet aantasten, dan wordt het “Prima stagionatura”-keurmerk gegeven. Door de “Parmigiano Reggiano”-merken aan de zijkant worden dan horizontale strepen getrokken

     De kaas is bijzonder omdat zij zeer lang houdbaar is. De Parmezaan wordt ook kant en klaar geraspt verkocht, maar vaak zal in dergelijke producten geen goedgekeurde echte Parmezaan zitten. De kaas wordt bijvoorbeeld gebruikt om schotels te gratineren, of om op pasta te strooien. Maar beter komt de smaak tot z’n recht in heel dunne plakken over salades, met alleen olijfolie en balsamicoazijn uit Modena.

     € 2.00 / 100 g

     gram
    • Riperkrite §

     Friese specialiteit met een rijke melange van selderie, bieslook en knoflook.

     € 1.39 / 100 g

     gram
    • Rookkaas §

     Gerookte kaas wordt op een bijzondere manier bereid. Eerst wordt de kaas gesmolten en gerookt op wilgen hout in een rook oven. De rook geeft een unieke smaak aan de kaas.

     € 1.15 / 100 g

     gram
    • Stolwijker belegen §

     Stolwijker is de lekkerste boerenkaas!

     Wordt gemaakt op boerderijen in de Krimpenerwaard, met name in Stolwijk en Haastrecht.

     Alleen Nederlandse kaas die volgens traditionele en gecontroleerde bereidingswijze op de boerderij bereid is, mag als boerenkaas worden verkocht.

     Boerenkaas is door de Europese Unie beschermd als gegarandeerde traditionele specialiteit.

     € 1.43 / 100 g

     gram
    • Stolwijker Oud §

     Deze boerenkaas is vol van smaak en biedt een heerlijk smaak. Doordat deze kaas een hele poos gerijpt is, is het een harde kaas. De pikante smaak zal u overweldigen.

     € 1.58 / 100 g

     gram
    • Tynjetaler §

     Tynjetaler is een heerlijke bijzondere boerenkaas van Friese grond. Deze kaas heeft al meerdere keren de eerste plaats in de strijd om de lekkerste Goudse Boerenkaas gewonnen. De Tynjetaler is romig en ietsje zoet, met een knipoog naar de Zwitserse Alpen. Deze jong belegen boerenkaas heeft een licht pittige nasmaak. Heerlijk voor op brood, niet te versmaden bij de borrel of als fondue.

     € 1.50 / 100 g

     gram
    • Villa Nella kruidenkaas §

     Villa Nella is een romige jong belegen boerenkaas met een Italiaans accent! De smeuïge kaas is gecombineerd met olijfjes, zongedroogde tomaatjes en een vleugje knoflook. Een echte topper onder de kruidenkazen! Villa Nella is een heerlijke kaas voor in de kaasfondue omdat deze makkelijk te smelten is.

     € 1.59 / 100 g

     gram
    • Villa Truffo §

     Villa Truffo is een rauwmelkse kaas met Italiaanse zwarte truffel

     € 2.25 / 100 g

     gram
    • Weydeland Maasdammer §

     De Weydeland Maasdammer is een heerlijke Hollandse gatenkaas met een iets wat zoetere smaak. Deze gaten in de kaas zijn ontstaan door een speciale bereiding en het rijpingsproces. Tijdens de rijpingsperiode van 8 weken komt de smaak van de Maasdammer geheel tot zijn recht.

     € 1.30 / 100 g

     gram
    • Weydelijner Creamy 30+ jong belegen §

     Weydelijner Creamy is de jong belegen variant met de eigenschappen van Weydelijner. Minder vet, maar wél smaak! Deze kaas ligt circa 8 weken in het kaaspakhuis te rijpen, hierdoor ontstaat een zacht romige kaas met een frisse smaak.

     € 1.35 / 100 g

     gram
    • Weydelijner Exquise Komijn belegen §

     Weydelijner Exquise Komijn is een ouder broertje van de Weydelijner komijn. Geen 8 weken maar 6 maanden ligt deze kaas in het pakhuis te rijpen. Dankzij het komijnzaad is deze belegen variant komt de karakteristieke komijnensmaak nog meer tot zijn recht.

     € 1.49 / 100 g

     gram
    • Weydelijner Rijp Aroma 30+ oud §

     Het rijke aroma van deze kostelijke kaas is te danken aan een jaar rijping. Een oude kaas die u verrast met haar smaak. De kaas bevat kleine rijpingskristallen die kenmerkend zijn voor de oudere kaassoorten. De kaas is vol van smaak en heeft een pittige nasmaak en is goed voor de lijn!

     € 1.78 / 100 g

     gram
    • Weydelijner Traditie 30+ Belegen §

     Weydelijner Traditie is een heerlijke belegen kaas die 4 maanden heeft liggen rijpen in ons pakhuis. Deze variant is de meest populaire uit het Weydelijner assortiment. Haar smaak is vol en pittig met een zilte nasmaak. Bedoeld voor diegenen die bewust leven en willen genieten van lekker eten.

     € 1.40 / 100 g

     gram
    • Weydelijner Veldmosterd §

     Weydelijner Veldmosterd is een kruidenvariant bereid met Canadese veldmosterd. Na 3 maanden rijping geeft het mosterdzaad deze kaas een verrassend aangenaam en mild aroma.

     € 1.44 / 100 g

     gram
    • Zwitserse Emmentaler §

     Emmentaler kaas is een Zwitserse kaas uit het Emmental. Hij wordt eveneens in het Franse Alpengebied, in het hele berggebied in het oosten van Frankrijk, in de Jura en in de Savoie geproduceerd.

     € 1.25 / 100 g

     gram
    • Zwitserse Gruyere §

     Gruyère is een kaas die genoemd is naar de Zwitserse stad Gruyères. De kaas heeft sinds 2001 een AOP keurmerk.Gruyère is uitstekend geschikt voor kaasfondue, op brood, in tosti's en voor het gratineren van uiensoep.

     Gruyère wordt geproduceerd met ongepasteuriseerde melk die verwarmd wordt tot 34°C. Vervolgens wordt de melk gestremd. De gestremde melk wordt vermalen tot korrels en deze worden weer verwarmd op 43°C. De temperatuur wordt nog even verhoogd tot 54°C. Hierna wordt de kaas in een vorm gegoten en geperst. De buitenkant wordt vervolgens gezouten en daarna twee maanden gerijpt op kamertemperatuur. Hierna kan de kaas voor langere tijd gerijpt worden in een vochtige kelder.
     Gruyère is een zoete kaas met een zoute bijsmaak. Als de kaas nog jong is, is deze nog romig en smaakt het een beetje naar noten. Als de kaas meer gerijpt is, wordt deze droger. Wanneer deze meer dan tien maanden heeft gerijpt, krijgt deze de naam Réserve.

     € 2.25 / 100 g

     gram
    • Kilokaasje naturel §

     Dit Jonge Boerenkaasje is natuurlijk gerijpt, zonder enige toevoegingen, Romig, mild van smaak en mooi van kleur.

     € 9.95

     piece
    • Kilokaasje kruiden §

     Heel kilokaasje met fijne kruiden

     € 10.95

     piece
    • Pondje kaas naturel §

     Een heerlijk kaasje van de boerderij. Makkelijk op vakantie, leuk als geschenk.

     € 5.95

     piece
    • Pondje kaas fenegriek §

     Een heerlijk kaasje van de boerderij, met fenegriek (walnootsmaak).

     € 6.45

     piece
    • Pondje kaas gemengde kruiden §

     Een heerlijk kaasje van de boerderij, met gemengde kruiden.

     € 6.45

     piece
    • Pondje kaas komijn §

     Een heerlijk pondje komijnekaas. Mooi klein formaat. Makkelijk op vakantie of leuk om cadeau te doen.

     € 6.45

     piece
    • Pondje kaas mosterdzaadjes §

     Heerlijk pondskaasje met mosterdzaadjes

     € 6.45

     piece
    • Milde Assenaar §

     Een kaas met een rechthoekige vorm; ideaal voor het snijden van blokjes. Assenaar kaas is kaas met iets minder zout.

     € 0.97 / 100 g

     gram
    • Olde Assenaar §

     Een kaas met een rechthoekige vorm; ideaal voor het snijden van blokjes. Assenaar kaas is kaas met iets minder zout.

     € 1.19 / 100 g

     gram
    • Noord Hollands Lutjewinkel oud (1 jaar) §

     Kaas van de blauwe kei, boordevol smaak. 1 jaar oud met een eiwitpuntje en goed snijdbaar.

     € 1.50 / 100 g

     gram
    • Noord Hollands Lutjewinkel brokkel (3 jaar) §

     Kaas van de blauwe kei, boordevol smaak. 3 jaar oud, dus een flinke brokkelkaas.

     € 1.76 / 100 g

     gram
   • Goat cheese §


    • Chevretta Belegen §

     Chevretta Belegen is net een fractie pittiger dan de Jong Belegen. Deze kaas heeft 4 maanden liggen rijpen waardoor haar smaak net iets voller is.

     € 1.64 / 100 g

     gram
    • Chevretta Jong Belegen §

     Chevretta Jong Belegen is de zachtste telg uit de Chevretta familie. Deze variant is lekker romig en karakteristiek van smaak.

     € 1.52 / 100 g

     gram
    • Chevretta Oud §

     Chevretta Oud is een Noord-Hollandse geitenkaas van 45 weken oud. Haar subtiele smaak is, naast zijn stevige structuur en zuivere kristallen, kenmerkend. Lekkerder kan een Hollandse geitenkaas niet zijn.

     € 1.85 / 100 g

     gram
    • Mekkerstee Fenegriek §

     Mekkerstee geitenkaas met fenegriek

     € 1.98 / 100 g

     gram
    • Mekkerstee jong belegen §

     Mèkkerstee Jong Belegen is een heerlijke biologische geitenkaas op ambachtelijke wijze bereid. Dankzij 8 weken rijping is de kaas erg lekker.

     € 1.98 / 100 g

     gram
   • Sheep cheese §


    • Pecorino §

     Pecorino is een Italiaanse schapenkaas. De naam is afkomstig van het Italiaanse woord pecora, dat schaap betekent.

     € 2.40 / 100 g

     gram
    • Pecorino Moliterno con Tartufo §

     Pecorino Moliterno con Tartufo is de lekkerste verkijgbare kaas ! De top onder de truffelkazen wordt gemaakt van schapenmelk uit Sardinië en er wordt rijkelijk verse zwarte truffel aan toegevoegd. Zol lekker heeft u het nog nooit geproefd !

     € 4.00 / 100 g

     gram
    • Pecorino Pepato §

     Traditionele Italiaanse schapenkaas met nootachtige nuances. Deze variant wordt op smaak gebracht met korrels zwarte peper.

     € 3.00 / 100 g

     gram
    • Schapenkaas belegen §

     Schapenkaas is een halfharde, enigzins bleek ogende kaas. Dit komt omdat het schaap de kleur van het gewas dat het eet, niet overdraagt op de melk. Kleurstoffen komen er natuurlijk ook niet aan te pas. Schapenmelk bevat de meeste eiwitten van alle melksoorten - twee keer zoveel als in koeienmelk - en samen met andere natuurlijke ingrediënten zorgt dit voor een karakteristieke kaas met een volle eigen smaak. De verteerbaarheid van schapenmelk is veel beter dan van koeien- of geitenmelk. Deze lichtverteerbaarheid komt door de fijne structuur van de vetmoleculen. Daardoor is het voor zuigelingen en mensen die aan maagziekten lijden heel goed te verdragen. Ook voor mensen die aan een koemelkallergie lijden is schapenzuivel zeer geschikt. De kans op allergische reactie bij schapenmelk is veel geringer.

     € 1.75 / 100 g

     gram
    • Schapenkaas jong belegen §

     Jong belegen schapenkaas is mild en romig van smaak. De kaas is licht verteerbaar en geschikt voor mensen met koemelkallergie.

     € 1.65 / 100 g

     gram
   • Vegetarische kaas §


    • Doolin vegetarische kaas §

     Doolinkaas is een van de vele vegetarische kazen op de markt die het Vegetarisch Keurmerk voert.
     Doolin is een kaas met een buitenlands tintje, gemaakt volgens oud Iers recept maar wel van Hollandse melk. Het stremsel dat voor deze kaas gebruikt wordt is plantaardig.

     € 1.36 / 100 g

     gram
   • Nuts §


    • Abrikozen (Turkije) §

     Turkse Abrikozen zijn lekker en goed voor de bloeddruk. Heerlijke zoete abrikozen, rijk aan vitaminen, mineralen en vezels.

     € 1.20 / 100 g

     gram
    • Abrikozen ongezwaveld §

     Ongezwavelde abrikozen zien er anders uit. Ze zijn donkerder, bruinig van kleur en zien er dus minder appetijtelijk uit én ze zijn minder lang houdbaar. Maar, wel veel gezonder omdat ze niet behandeld zijn met zwavel.

     € 1.50 / 100 g

     gram
    • Abrikozen zuur §

     Zure abrikozen onderscheiden zich van hun zoete soortgenoten en zijn nog beter voor een gereguleerde bloeddruk.

     € 1.50 / 100 g

     gram
    • Amandelen bruin §

     Amandelen zijn super gezond! Amandelen zijn namelijk rijk aan gezonde vetten en aan vitamine E. Dit is een anti-oxidant en is daarom erg belangrijk om in natuurlijke vorm binnen te krijgen. Amandelen bevatten ook een grote hoeveelheid mineralen zoals magnesium, fosfor en kalium.

     € 2.00 / 100 g

     gram
    • Amandelen wit §

     Witte amandelen zijn bijna dezelfde amandelnoten als bruine amandelen. Het verschil tussen beide is dat de witte amandelen geen bruin vlies meer hebben. Ze zijn kort in heet water geblancheerd waarna het vlies verwijderd wordt van de noot. Door het blancheerproces is de witte amandel zacht van structuur en minder knapperig dan de bruine amandel.

     € 2.00 / 100 g

     gram
    • Cashewnoten ongezouten §

     Door de hoge waarde van eiwitten en ijzer zijn het perfecte vleesvervangers. Cashewnoten zijn licht zoetig van smaak. En hebben in verhouding met andere noten minder vet en meer koolhydraten.

     € 1.50 / 100 g

     gram
    • Cranberries gedroogd §

     Gedroogde cranberries zijn niet alleen heerlijk, maar ondersteunen ook de gezondheid op veel verschillende manieren. Gedroogde cranberries kunnen als snack gegeten worden, en kunnen veel maaltijden perfect aanvullen. Gedroogde cranberries zitten niet alleen bomvol vitaminen en antioxidanten, ze remmen zelfs schadelijke bacteriën af. Dit is een van de redenen dat cranberries wereldberoemd zijn voor urineweginfectie en blaasontsteking bestrijding.

     € 0.99 / 100 g

     gram
    • Elitehaver §

     Studentenhaver is een los mengsel van noten (cashewnoten, paranoten, walnoten, hazelnoten en amandelen), krenten, rozijnen en eventueel andere gedroogde vruchten.

     € 1.75 / 100 g

     gram
    • Gedroogde pruimen §

     Gedroogde pruimen zijn rijk aan kleur en hebben een mooie textuur. Een handje pruimen vult al snel en heeft een zeer laag caloriegehalte. Bovendien helpt dit natuurproduct de darmflora een handje.

     € 0.79 / 100 g

     gram
    • Gedroogde pruimen met pit §

     Onze gedroogde pruimen zijn heerlijk zoet en sappig. Bovendien zijn ze rijk aan vezels en kalium en bevatten ze ook eiwitten

     € 0.90 / 100 g

     gram
    • Gemengde notenmix §

     Mix van hazelnoten, amandelen, cashewnoten, walnoten en paranoten

     € 2.13 / 100 g

     gram
    • Gerookte amandelen §

     Als je amandelen in de rookkast legt en ze zorgvuldig rookt, krijgen ze een subtiele, diepe rooksmaak

     € 1.99 / 100 g

     gram
    • Gouverneursmix (rookkruiden) §

     Een mix van gelijke delen macadamia, pecannoten, cashewnoten en bruine amandelen. Gebrand en met rookkruiden behandeld. Een rijke melange met heerlijke rooksmaak.

     € 2.13 / 100 g

     gram
    • Hazelnoten bruin §

     Hazelnoten bevatten antioxidanten. Je kan ze eten als tussendoortje of mengen in een notenmix of salade. Ook worden hazelnoten veel in recepten gebruikt.

     € 2.00 / 100 g

     gram
    • Hazelnoten wit §

     Hazelnoten bevatten antioxidanten. Je kan ze eten als tussendoortje of mengen in een notenmix of salade. Ook worden hazelnoten veel in recepten gebruikt.

     € 2.00 / 100 g

     gram
    • Macadamianoten §

     De macadamianoot bevat het hoogste gehalte aan onverzadigde vetten van alle noten. Macadamianoten zijn bovendien rijk aan vitamine B1 en bevatten daarnaast ook de mineralen magnesium, fosfor, ijzer, zink en calcium.

     € 3.25 / 100 g

     gram
    • Ongebrande notenmix §

     De pure ongebrande en ongezouten notenmix bevat nog alle van nature aanwezige voedingsstoffen.

     € 1.88 / 100 g

     gram
    • Paranoten §

     De voordelen die paranoten kunnen bieden voor de gezondheid zijn een gezond hart en bloedvaten, bescherming tegen kanker en verlaging van cholesterol. Ook zorgen ze voor sterke spieren en zenuwen, helpen ze bij het op gewicht blijven en helpen ze botten en tanden te versterken. Wel moet je oppassen dat je er niet teveel van eet.

     € 1.80 / 100 g

     gram
    • Pecannoten §

     Pecannoten zijn gebrand heerlijk maar ook ongebrand is de smaak goed en zelfs iets zoet. Pecannoten zijn net als walnoten erg goed voor de hersenen. Daarnaast zijn pecannoten goed voor het hart en de prostaat.

     € 2.50 / 100 g

     gram
    • Pistachenoten §

     Pistachenoten bevatten veel fosfor. Fosfor is een mineraal dat in het lichaam aanwezig is en in voedsel zit in de vorm van fosfaat. Fosfaat zorgt samen met calcium voor sterke botten en tanden. Ook is fosfaat van invloed op de stofwisseling en op allerlei enzymprocessen in het lichaam.

     € 2.50 / 100 g

     gram
    • Pistachenoten gepeld §

     Rauwe gepelde pistachenoten zijn te gebruiken voor allerlei gerechten.

     € 3.99 / 100 g

     gram
    • Powernut mix §

     Notenmix van rauwe noten. Een echte powernut mix.

     € 1.88 / 100 g

     gram
    • Verse dadels §

     Deze heerlijke grote verse medjoul dadels zijn anders dan de kleinere gedroogde dadels. Medjoul dadels zijn namelijk helemaal puur natuur zonder enkele toevoeging. De zoete smaak en het volle vruchtvlees komt voort uit vruchtbare grond, zon en toewijding. De medjoul dadels drogen vanuit zichzelf nadat ze rijp zijn.

     € 2.95 / tray

     tray
    • Vijgen gedroogd (Turkije) §

     Prachtige gedroogde vijgen uit Turkije. Vijgen zijn rijk aan vezels, vitaminen en mineralen.

     € 1.00 / 100 g

     gram
    • Vijgen gedroogd mini (Spanje) §

     Deze Spaanse mini-vijgen bevatten veel vezels en zijn door hun kleine formaat erg geschikt als gezonde snack. De vijgen zijn bestrooid met een laagje tarwemeel, wat ervoor zorgt dat ze smeuïg en zacht blijven. En dit zonder andere toevoegingen.

     € 0.63 / 100 g

     gram
    • Walnoten gepeld §

     Walnoten zijn rijk aan onverzadigde vetzuren. Deze walnoten zijn reeds gepeld en direct voor consumptie of verwerking beschikbaar.

     € 2.50 / 100 g

     gram